Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Abdullah Avcı'nın ekibi Trabzonspor ile Volkan Demirel'in yönetimindeki Hatayspor karşı karşıya geldi.

Süper Lig ekibine şok ceza! 3 dönem transfer yasağı Süper Lig ekibine şok ceza! 3 dönem transfer yasağı

Papara Park'ta oynanan mücadeleyi ev sahibi Trabzonspor 2-0 kazanırken goller; 49. dakikada Trezeguet ve 77. dakikada Enis Bardhi'den geldi.

Bu sonuçla birlikte Trabzonspor puanını 40'a yükseltirken, Hatayspor 28 puanda kaldı. Ligin bir sonraki maç haftasında Trabzonspor deplasmanda Pendikspor'a konuk olurken, Hatayspor evinde Sivasspor'u konuk edecek.

REKOR GELDİ

Trabzonspor'da Trezeguet kafa vuruşuyla ağları havalandırdı. Mısırlı futbolcunun golüyle, Trabzonspor bu sezon ligde en fazla kafa golü atan takım (13) oldu.

KÖTÜ SERİYİ NOKTALADI

Bordo-mavili ekip bu sonuçla birlikte ligdeki 5 maçlık galibiyet hasretini noktalamış oldu. Trabzonspor, ligde oynadığı son 4 maçtan ise mağlubiyetle ayrılmıştı.

MEUNIER SKOR KATKISINA DEVAM EDİYOR

Trabzonspor'un yeni transferi Thomas Meunier, Türkiye Kupası'nda oynanan Gençlerbirliği maçının ardından bu maçta da asist yapmayı başardı. Trezeguet'in golünde asist yapan Belçikalı yıldız, çıktığı ilk 2 maçta 2 asist yapmış oldu.