61TrabzonHaber-

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak gittiği Kocaelispor'da yıldızı parlayan Murat Cem Akpınar, ligin en değerli oyuncuları arasında yer aldı. Körfez ekibinin vazgeçilmes isimlerinden olan 23 yaşındaki futbolcu, süre bulduğu 40 karşılaşmada 5 gol, 3 asist kaydetti ve 2 bin 779 dakika oyunda kaldı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kocaelispor'daki kiralık mukavelesi sona eren Murat Cem'i bu sezon başında kampa çağırdı. Trabzonspor'un hazırlık dönemindeki grafiğiyle dikkat çeken genç oyuncunun yavaş yavaş kadroya adapte edilmesi bekleniyordu. Murat Cem, Trabzonspor'a geldikten sonra sadece 4 maçta 204 dakika şans yakaladı. Süper Lig başta olmak üzere TFF 1. Lig ekiplerinden de teklif alan Murat Cem Akpınar'ın Trabzonspor'daki geleceği merak ediliyor.

Murat Cem Akpınar, Kocaelispor

Trabzon doğumlu olan ve Trabzonspor altyapısından yetişen Murat Cem Akpınar, Kocaelisporlu futbolseverlerin kendisine gösterdiği ilginin ardından şehre saygısını göstermek amacıyla Fırtına'ya geldiğinde Kocaeli'nin plaka kodu olan 41 numarayı sırtına geçirmişti. Genç orta sahanın yeni sezondaki kaderi Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın raporu sonrasında netleşecek.