61trabzonhaber/özel

Gelecek sezon hem Süper Lig hem de Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde kendisine büyük hedefler koyan Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda geçen hafta Kasımpaşa kulübü ile Eren Elmalı için görüşmede bulunmuştu.

Edinilen bilgiye göre başarılı sol bek oyuncusunu transfer etmek isteyen yönetim, dün akşam saatlerinde Kasımpaşa yönetimi ile ikinci görüşmeyi yaptı. Yapılan görüşmede Eren Elmalı için iki kulüp ana konularda prensip anlaşmasına vardı.

Futbola Kartalspor alt yapısında başlayan ve sonrasında Kasımpaşa alt yapısına transfer olan Eren Elmalı, bu sezon A takımda çok başarılı bir futbol ortaya koyarak, tüm takımların dikkatini çekmeyi başardı. 1 gol ve 4 asistlik  gol katkısının yanı sıra ortaya koyduğu performans ile İstanbul’un üç büyük kulübünün de  gündemine  giren  genç ve yetenekli oyuncu için, Bordo Mavili yönetimin ön protokol yapması bekleniyor.

Trabzonspor kamuoyu ise Eren için imzaların attırılması gerektiği görüşünde birleşiyor. Prensip anlaşmasının yeterli olmayacağı görüşünde birleşen otoriteler, özellikle Fenerbahçe’nin bu transferi  bozarak oyuncuyu transfer etmesinden yana tedirginlik yaşıyor.