61TrabzonHaber-

Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Trabzonspor'da Teknik Direktörü Abdullah Avcı, gelecek sezon Avrupa'da da mücadele edebilecek bol alternatifli kadroyu oluşturmak için kolları sıvadı. Deneyimli çalıştırıcı, yerli ve yabancı isimleri barındıran listesini Trabzonspor yönetimine sundu. Trabzonspor Asbaşkanı Ertuğrul Doğan, Avcı'nın listesi doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Fatih Aksoy'un peşine düşüldü!

Savunmaya Antalyaspor'da forma giyen Fernando'yu getirmek isteyen Trabzonspor, yerli seçeneğini artırmak amacıyla Alanyaspor'da oynayan Fatih Aksoy'un peşine düştü. Bordo-Mavili ekibin; Ahmetcan Kaplan, Hüseyin Türkmen gibi alternatiflere rağmen Aksoy'a yönelik tasarrufu yönetimin tamamından olumlu karşılık bulmadı.

Fatih Aksoy, Trabzonspor1

Bu sezon Süper Lig'de 32 karşılaşmaya çıkan 24 yaşındaki savunmacı 1 gol, 2 asist kaydetti ve 2 bin 925 dakika sahada kaldı. Transfermarkt verilerine göre 3.5 milyon euro pahaya ulaşan Aksoy, en değerli dönemini yaşıyor. Kariyerinde daha önce Beşiktaş ve Sivasspor forması giyen İstanbul doğumlu savunmacı, Anadolu Hisarı İdman Yurdu altyapısından yetişti.