61TrabzonHaber-

Trabzonspor, Süper Lig'de şampiyonluğu büyük ölçüde garantiledikten sonra gelecek sezonun hazırlıklarına başlamış; şampiyonluğun gelmesinin ardından da transfer çalışmalarını hızlandırmıştı. 

Bordo-Mavililerde; Teknik Direktör Abdullah Avcı, Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Asbaşkan Ertuğrul Doğan, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için birçok kez zirve düzenledi. İddiaya göre; söz konusu görüşmelerde masaya yatırılan isimlerden birisi de Balotelli oldu. 

Adana Demirspor forması giyen 31 yaşındaki yıldız golcünün durumu soruldu. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın Balotelli'yi bırakmaya kesinlikle yaklaşmadığı aktarılırken Trabzonspor'un yüksek bir bonservis bedeliyle transferi bitirebileceği konuşuluyor. 

Balotelli Montella

Öte yandan İtalyan basını da Balotelli'nin Serie A'dan talipleri olduğunu ileri sürdü. Balotelli'nin serbest kalma bedelinin yaklaşık 5 milyon euro olduğu belirtildi.

Bu sezon Adana Demirspor formasıyla 32 mücadelede şans bulan Mario Balotelli; 14 gol, 6 asistlik performans sergiledi ve 2 bin 88 dakika sahada kaldı.

Kariyerinde Inter, Manchester City, Liverpool, Milan, Nizza, Marsilya, Brescia ve Monza gibi ekiplerde oynayan Balotelli, Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın çabaları ile eski günlerini aratmadı.