Trabzonspor’la yolları ayrılan Nwakaeme’nin gelecek sezonki takımı merakla bekleniyor.

Nijeryalı sol kanat oyuncusunun Süper Lig deviyle transfer için görüşmelere başlayacağı iddia edildi. Gana basını, tecrübeli futbolcunun Beşiktaş'a imza atabileceğini kaydetti.

26 GOLE KATKI SAĞLADI

33 yaşındaki sol kanat oyuncusu geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da 36 müsabakada forma giydi. Nijeryalı oyuncu bu süreçte Karadeniz devinin formasıyla rakip fileleri 15 kez havalandırdı. Anthony Nwakaeme takım arkadaşlarına 11 gol pası verdi.

ANLAŞAMADI, AYRILDI

Trabzonspor'un yıldızı ile bordo-mavililer arasında geçtiğimiz sezonun devre arasından bu yana süren pazarlıklarda anlaşma sağlanamadı. Bordo-mavililerin 2018-2019 sezonunda 1 milyon 100 bin euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Nijeryalı oyuncu kısa bir süre önce takıma veda etti. Anthony Nwakaeme sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

SADECE 1 KEZ BONSERVİS ÖDENDİ

Vejle Kolding altyapısında yetişen Anthony Nwakaeme daha sonra Universitatea Cluj, Arieşul Turda, Petrolul, Hapoel Raanana ve Hapoel Beer Sheva formaları giydi. Nijeryalı oyuncu için tek bonservis ücretini Trabzonspor ödedi. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösteriliyor. (Fanatik)