Geçtiğimiz saatlerde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir basın toplantısı gerçekleştiren A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz; sakatlıkları sebebiyle çağrılmayan isimleri saydı. 

Kuntz; Yusuf Yazıcı, Abdulkadir Ömür, Umut Bozok ve Abdülkerim Bardakcı'nın kampa katılmayacağını söyledi. Deneyimli çalıştırıcı ayrıca Salih, Orkun, Hakan, Dorukhan ve Mert Hakan Yandaş için de konuştu. 

"Sakatlıkları sebebiyle bizimle olamayacaklar"

"Arka arkaya 4 maçımız var. Bütün maçları kazanmak için odaklanacağız. Uzun bir sezonun ardından oyuncularımız için motive olmak kolay olmayacak. Fakat tatil yapmak için de yeterince vaktimiz olacak. Yusuf Yazıcı, Abdulkadir Ömür, Umut Bozok ve Abdülkerim Bardakcı sakatlıkları sebebiyle bizimle olamayacak."

"Bunlara bakarak karar veriyoruz"

"Salih, Orkun, Hakan ve Dorukhan... Şu anda bu 4 oyuncuya baktığımızda bir tık üstte olduğunu düşünüyorum. Ancak Mert Hakan Yandaş için de kapımız açık. Belli bir istikrarı olduğunu kabul ediyorum. Arada çok küçük farklar oluyor ve bunlara bakarak karar veriyoruz.

Abdülkadir Ömür, Dorukhan, milli takım

Umut Bozok, aday kadrodan çıkarıldı!

Kasımpaşa'da forma giyen Umut Bozok, sakatlığı nedeniyle Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'nde oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosundan çıkarıldı.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında kulübüyle çıktığı müsabaka sırasında arka adalesinde sakatlık yaşayan futbolcunun MR tetkiklerini değerlendiren A Milli Takım Sağlık Heyeti, Umut'un tedavisinin UEFA Uluslar Ligi karşılaşmaları sürecinde tamamlanmayacağını tespit etti. Bu gelişme üzerine, milli futbolcu aday kadrodan çıkarıldı.