Gelecek sezonun kadrosunu kurmaya başlayan Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız verdi. Bordo-Mavili ekip, ilk etapta 6 bölgeye takviye düşünüyor. Fırtına'da tartışılan mevkilerden olan sağ bek için Yunan futbolcu Athanasios Androutsos'un ismi geçiyor.

Akşam'ın İtalya basınından derlediği habere göre; Bruno Peres'in yanına bir sağ bek daha transfer etmek isteyen Trabzonspor, daha önce de transferi konuşulan Olimpiakoslu sağ bek Athanasios Androutsos'u bir kez daha gündemine aldı. Haberin devamında, bordo-mavililerin Yunanistanlı sağ bek oyuncusunun menajeri ile de görüştüğü iddia edildi.

Bakasetas ve Siopis devreye girdi!

Trabzonspor'da Bakasetas ve Siopis'in Yunan hemşehrileri Athanasios Androutsos'un transferi için devreye girdiği ileri sürüldü. İkilinin, 25 yaşındaki ismi ikna etmeye çalışacağı aktarıldı. 

Geçtiğimiz sezon 27 karşılaşmada şans bulan Athanasios Androutsos, 2 asist kaydetti ve bin 540 dakika oyunda kaldı. Yunan yıldız, Şampiyonlar Ligi'nde 3, Avrupa Ligi'nde de 2 maç oynadı. Androutsos'un piayasa derei ise Transfermarkt verilerine göre 1.5 milyon euro civarında.

Bruno Peres; "Bek alma, döneceğim"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, sağ bek transferi için yaptığı açıklamada; Bruno Peres'in performansının Visca'dan sonra çok arttığını söyledi.

Bruno Peres

Avcı; "Visca'nın gelmesiyle Peres'in performansı çok arttı, ondan memnunun. Giderken bana 'Sakın bek alma, ben döneceğim' şeklinde konuştu." dedi.