AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, AK Parti Trabzon Ortahisar Mayıs Ayı İlçe Danışma Meclisi'nde konuştu. Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Salonu'nda yoğun bir kitleye hitap eden Çebi, 2023 seçimlerinde yeniden bir fethe hazırlandıklarını söyleyerek "2023’te Türkiye yeniden kurulacak. Tüm engellemelere, oyunlara, kirli masa tezgâhlarına karşı AK Parti yeniden destan bir yazacaktır." dedi.

KATILIM YOĞUN OLDU

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr.Sezgin Mumcu, Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç, Ortahisar ilçe koordinatörleri, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile mahalle başkanlarının katılım sağladığı programa saygı duruşunda bulunulması akabinde istiklal marşının okunmasıyla başlandı. Programın açılış konuşmasını AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi gerçekleştirdi.

580648b6-fa8c-482a-91cb-e41b8689f613

SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK

Programa katılanları selamlayarak konuşmasına başlayan Selahaddin Çebi, ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetimleri olarak yapmış olduklarını çalışmaları anlattı. Geride kalan Ramazan ayı boyunca 650 haneye ziyarette bulundukları bilgisini veren Çebi, “AK Parti sıradan bir parti değildir, bir davadır. Başkaları gibi seçimden seçime değil her an aziz milletimizle yan yanayız. Gayretimiz hakikati hakim kılmak; hainlerin, vatan ve millet düşmanlarının heveslerini kursaklarında bırakmaktır. Bundan dolayı ağır bir sorumluluğumuz var. 

DUAYA TALİBİZ

Ramazan ayı boyunca tüm mahallelerimize ziyarette bulunmaya gayret gösterdik, yeri geldi aynı gün 17 hanenin gönlüne misafir olduk. Misafir olamadığımız hanelerin kapısını önümüzdeki günlerde çalacağız. Bizler AK Parti neferleri olarak duaya talibiz, AK davayı da ayakta tutan bu duadır. Daha çok dua için Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ında yanında dimdik olmaya, daha fazla gayret göstermeye devam edeceğiz.” dedi.

YAPILAMAYANLAR YAPILDI

Çebi, 2023 seçimlerinin önemine değinerek konuşmasını şöyle sürdürdü: “AK Parti kuruluşundan bugüne aziz milletimizin teveccühü ile nice zaferlere imza attı. Cumhuriyet tarihi boyunca yapılamayan hizmetlerin kat kat fazlasını yaptı, hayalleri gerçeklerle buluşturdu. Bundan sonra da aynı şekilde destan yazmaya devam edeceğiz.

YENİDEN BİR FETHE HAZIRLANIYORUZ

2023 yılında yeniden bir fethe hazırlanıyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılında Türkiye yeniden kurulacak, teröre, emperyalistlere ve işbirlikçilerine teslim olan zihniyetin kalıntılarından tamamen temizlenecektir.” 

HAKK İLE BATILIN MÜCADELESİ

AK Parti karşısındaki oluşumların tek hedefinin ülkeyi kaos ortamına taşımak olduğunu belirten Çebi, “AK davanın her bir ferdinin vermiş olduğu mücadele çok değerlidir. AK dava, zulmün karşısında hakikat, batılın karşısında Hakk, Haç’ın karşısında hilalin mücadelesidir. Davamız kutsal bir dava, yolumuz hakikat yoludur. Tüm şer odaklara karşısında mücadele veriyoruz. Bedeli ne olursa olsun vatan ve millet davamızı sürdüreceğiz. Ya birlikte cennet vatanımızda bir arada yaşayacağız ya da bu topraklarda birlikte öleceğiz.” ifadelerine yer verdi.

46b448b1-de23-4382-bfa8-1b58c81100b6

ESAS ZILGITI AZİZ MİLLETİMİZDEN YİYECEKLER

Çebi, şöyle devam etti: “AK Parti’nin karşısındaki batıl cephe her gün yeni bir tehditle karşımıza çıkıyor. Terörün beslediği, altılı şer masası geçtiğimiz günlerde cezaevindeki teröristten “beceriksizsiniz” zılgıtını yedi. Onlar daha ne zılgıtlar yiyecek. ABD’den, Avrupa Birliği’nden, bayrağımıza, vatanımıza göz dikenlerden de zılgıt yiyecekler. Ancak esas zılgıtı 2023 seçimlerinde aziz milletimizden yiyecekler.”

EN BÜYÜK MAKAM

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında, dava mücadelesi vermenin kendileri için en büyük makam olduğunu vurgulayan Çebi, “ Cumhurbaşkanımız bize, II.Abdulhamid Han’ın, Adnan Menderes’in, Necmettin Erbakan’ın emanetidir. Bizler davamıza, mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz. Sarsılmadan dimdik, yana yana, kol kola ilk günkü heyecanla üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz” diye konuştu. 

TÜRKİYE’YE HAKARETTİR

FETÖ mensubu basketbolcu Enes Kanter’in sosyal medyaya yansıyan görüntülerine de konuşmasında yer veren Çebi, “Hainler her platformda kendilerini belli ediyorlar. Cumhurbaşkanımıza karşı yapılan saygısızlık Türkiye’ye karşı yapılmış bir saygısızlık, ay yıldızlı bayrağımıza yapılan bir ihanettir. Cumhurbaşkanımıza yönelik yapılan hain harekete karşı muhalefetten sadece bir siyasi parti genel başkanı dışında ses çıkmadı.” dedi.

FARK ORTADA

Konuşmasının son bölümünde yerel siyasete değinen Çebi şunları söyledi: “Trabzon Büyükşehir Belediyemiz ve Ortahisar Belediyemiz hizmet belediyeciliğini sürdürüyor. Başlattıkları asfalt hamlesi takdire şayan. Alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklar yeni bir görünüme kavuşturuluyor. 

KIRSAL MAHALLE HAMLESİ ÖNEMLİ

Ortahisar Belediyemizin kırsal mahalle hamlesini destekliyorum. Benzer şekilde mahalle sayımızın da artması gerektiğine inanıyorum. 

DESTANSI PROJE

Trabzon Akvaryum şehrimizin sosyal yaşamına ayrı bir güzellik kattı. Destancı projenin hayata geçirilmesinde büyük katkıları bulunan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç’e, projenin fikrini sunan meclis üyelerimiz Sayın Ufuk Hoş ile Sayın Mustafa Yaylalı’ya, beledimiz ekiplerine teşekkür ediyorum.

FATİH LİSESİ YIKILACAK

İlçemizde okulların doğalgaz dönüşümü için başlatılan çalışma sürüyor. İnşallah bir süre sonra okullarımızın doğalgaz dönüşümü tamamlanmış olacak. Çukurçayır mahallesine yapılacak ortaokulun ihalesi tamamlandı. Şehrimizde 24 saat açık kalacak kütüphane için çalışmalarımız sürüyor. Fatih Lisesi depreme dayanıklılık raporu doğrultusunda yıkılacak, yerine yenisi inşa edilecek. 

İSTEK VE TALEPLER DİNLENDİ

İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’nin konuşmasını tamamlaması sonrasında Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nahide Cihan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Mercan, İl Başkanı Dr.Sezgin Mumcu da birer konuşma yaptılar. İlçe danışma meclisinin son bölümünde mahalle başkanlarından gelen istek ve talepler üzerinden fikir alışverişinde bulunuldu.