Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile Medicalpark Genel Müdür Yardımcısı Hülya Kutoğlu’nun imza attığı protokol 1 yıl süreyle geçerli olacak.

Belediye personelinin birinci derece yakınları olan anne, baba, eş ve çocukları da yapılan indirimden yararlanacak.

“PERSONELİMİZİN RUHSAL VE FİZİKSEL SAĞLIĞI ÖNEMLİ”

Protokolle ilgili açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, belediye personelinin sağlık sisteminin bütün imkânlarından hızlı, verimli ve nitelikli bir şekilde istifade edebilmesi için bu tür işbirliklerinin çok önemli olduğunu dile getirdi. Başkan Genç, konuyla ilgili sözlerini şöyle sürdürdü: “Belediye personelimizin sağlığı her şeyden önemlidir. Vatandaşlarımıza daha nitelikli hizmetin verilebilmesi için belediye çalışanlarımızın ruhsal ve fiziksel olarak sağlıklarının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ancak sağlıklı insanlar nitelikli bir hizmet sunar. Bu protokolümüz de tam olarak bunu sağlamayı hedefliyor. Hem Belediyemiz, hem Medicalpark Hastanesi, hem de çalışanlarımız için hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Medicalpark Hastanesi yetkililerine de teşekkürlerimi iletiyorum. Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da şehrimizdeki özel sağlık kurumlarıyla sadece sağlık alanında değil; sosyal, kültürel, sanatsal vb. her alanda işbirliğine devam edeceğiz.”

Yapılan protokol çerçevesinde ayaktan muayene, tetkik ve tedavi hizmetlerinde belediye personeline yüzde 15 (öğretim üyesi- Uzm. Dr.) indirim uygulanacak. Yatarak yapılan ameliyat ve medikal tedavi hizmetlerinde ise, yüzde 10 indirim (öğretim üyesi- Uzm. Dr.) uygulanacak.

Başkan Genç, işbirliği protokolünden dolayı Medicalpark Genel Müdür Yardımcısı Hülya Kutoğlu, Kurumsal Tanıtım Sorumlusu Arif Yıldız, Kurumsal Tanıtım Müdürü Miraç Sağır ve Tanıtım Sorumlusu Tuğba Yılmaz’a teşekkür etti.

Ortahisar Belediyesi daha önce de özel İmperial Hastanesi’yle belediye personelinin tedavilerinde indirim yapılmasıyla ilgili bir yıl geçerli protokol imzalamıştı.

thumbnail_protokol (4)