61TrabzonHaber-

Süper Lig'de mutlu sona ulaşarak şampiyonluk kupasını kaldıran Trabzonspor'da, zaferin mimarlarından Nwakaeme, Bordo-Mavili ekibi sözleşme görüşmelerinde zora soktu. Nijeryalı futbolcu en üst sınırdan gelen maaş teklifini elinin tersiyle iterek 3 yıllık sözleşme istedi. Marek Hamsik'ten bile yüksek kazanç talebinde bulunan Nwakaeme'ye Trabzonspor yönetiminden olumsuz yanıt geldi.

Trabzonspor Asbaşkanı Ertuğrul Doğan, mukavele hususunda amiyane tabirle naz yapan Nwakaeme'ye hiçbir şekilde taviz vermedi. Doğan, 33 yaşındaki sol açık için yaptığı açıklamada; "Biz Nwakaeme'ye takım içinde maaş skalasının en üst noktasını teklif ettik. Burada üst sınır Marek Hamsik'in aldığı ücret. Biz de kendisine bunu önerdik. İsterse kalır, isterse kalmaz." dedi. 

Nwakaeme, Trabzonspor4

Nwakaeme'den hadsizlik!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile Trabzon'da temaslarda bulunan Nwakaeme, iddiaya göre; sözleşme konusunda Ertuğrul Doğan'dan görüş alınmaması konusunda ısrarcı oldu. Nijeryalı futbolcu daha önce de takım arkadaşlarının maaş skalasını çıkararak daha iyi bir kontrat istediğini söylemişti. Takım içi morali ve dengeleri bozan Nijeryalı, Trabzonspor yönetimindeki dinamikleri sarsacak hamlelere yöneldiği için tepki alıyor.