Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, gelecek sezonun hazırlıklarına başladı. Bordo-Mavili ekipte; Teknik Direktör Abdullah Avcı, Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Asbaşkan Ertuğrul Doğan planlama yapmak için sık sık bir araya geliyor. Söz konusu görüşmelerde Abdullah Avcı'nın, takımda görmek istediği isimleri de yönetimle paylaştığı aktarıldı. Bu kapsamda birkaç futbolcunun gündeme alındığı belirtildi.

61 Trabzon Haber'de yer alan habere göre; Trabzonspor, Daniel Amartey ve Draxler için nabız yokluyor. Fırtına'da stoper bölgesi için Kaan Ayhan umudu da devam ediyor.

Teknik Direktör Abdullah Avcı, transfer politikasına dair yaptığı açıklamada; "Bu şehirde müthiş bir enerji var. Şehirdeki bu enerjiyi olumlu hale çevirmek istiyorum. Transfer konusunda Ertuğrul Doğan'la hızla adımları atıyoruz. Güçlü bir kadromuz var. Sezon başı planlamalarına hazır olduğumuzu düşünüyorum. 

Ben biraz düzen adamıyım. Tesislerdeki odam, eski başkan odasıydı. İyi sonuçlar aldıkça düzelttik, hemen koltuğu değiştirmedim.

Oyunu daha akıcı bir hale geliştirmeye ihtiyacım var. Oyun planına göre oyuncular alacağız.

Kadro derinliğimiz olmasaydı çok büyük sıkıntılar yaşayabilirdik. Kaliteli rekabet takımı hem sayısal hem de performans olarak arttırıyor. Hücum ederken savunma güvenliğini almak da çok önemli. Değişime çok açığım. Bunlar hayatta olması gereken şeyler." ifadelerini kullanmıştı.

Trabzonspor'un yıldızlarına teklif geldi!

Bordo-Mavili ekipte; Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Djaniny ve Cornelius için hazır taliplerin bulunduğu aktarıldı. Trabzonspor yönetimi, kadroya katılacak isimlerin ardından gidecek isimleri de belirleyecek.

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın onayıyla teklifler değerlendirmeye alınacak.

Şampiyonluk ve şampiyonluk kutlamaları sayesinde büyük bir gelir sağlayan Trabzonspor'da öncelik kadro iskeletinin korunmasına yönelik olacak.