61TrabzonHaber-

Trabzonspor'un gelecek sezon için başladığı transfer çalışmalarına dair değerlendirmelerde bulunan A Spor yorumcusu Haldun Domaç, Bordo-Mavililerin hangi mevkiye nasıl oyuncular istediğini anlattı.

Haldun Domaç'ın ifadeleri şu şekilde:

"Trabzonspor; bir sağ bek, bir sol bek, bir stoper, bir ön libero, bir kanat oyuncusu ve gitme/kalma durumuna göre de bir santrafor istiyor. Nwakaeme kalsa da istiyorlar. Neden? Biz yayına gelmeden bir cümle kullanmıştı, 'Şampiyonlar Ligi'nde atletik bir yapı sergilememiz gerekiyor' diye. Nwakaeme'nin atletik performansı biraz şüpheli, bunun için oraya daha atlet bir futbolcu arıyorlar. Georgios Masouras oraya alternatif. Tabii ki Nwakaeme'nin şov yönü, teknik kapasitesi tartışılmaz ama orada sizi dinamizm olarak öne taşıyacak mesela Visca'nın karşısında oynayacak bir oyuncuya ihtiyaç var."

Trabzonspor transfer,1

"Benim düşüncem 5 hatta 6 oyuncuya ihtiyaç var. Orta sahayı çift taraflı oynayacak 8 numara olarak istiyorlar. Hamsik'i tartışmayız ama Hamsik de 35 yaşına geldi. Edgar ile anlaşmak istiyorlar, Halil Akbunar'ı almak istiyorlar, Halil Dervişoğlu'nu gündemde tutuyorlar. Georgios Masouras da var."