Süper Lig’de oynanan Adana Demirspor-Fenerbahçe maçı nefes kesen mücadeleye sahne olurken, yaşanan pozisyonlar maçın önüne geçti. Hakem Ali Palabıyık’ın verdiği kararlar tartışma konusu olurken, Fenerbahçe taraftarları da sert tepkiler gösterdi.

1-1 biten karşılaşmada ikinci yardımcı hakem olarak görev alan FIFA kokartlı Trabzonlu Abdullah Bora Özkara ile Fenerbahçe taraftarı uçakta karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe taraftarından skandal hareketler!

Karşılaşma sonrası Adana'dan ayrılan Fenerbahçeli bir taraftar, yardımcı hakem Abdullah Bora Özkara'yı uçakta tanıdı. Fenerbahçeli taraftar, Özkara'ya "Canımızı sıkmayın vallahi sizi sokağa çıkartmayız, Fenerbahçe ile uğraşmayın. Ota b*ka bayrak kaldırmayı biliyorsunuz, her şey çok rahat değil mi? Evine gideceksin uyuyacaksın...Cebimden bir ton para verdim, ama senin 2 tane b.ktan kaldırdığın bayrakla hayatıma yön veriyorsun"  şeklinde çirkin ifadeler kullandı.

Hakem Özkara cevap vermedi!

Kendisine söylenen sözlere hiçbir cevap vermeyen Abdullah Bora Özkara, sadece önüne bakarak taraftarın yanından gitmesini bekledi.