Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, son haftada Başakşehir ile oynayacağı prestij mücadelesi öncesinde gerçekleştirdiği antrenmanın bir kısmını basına açtı. Bordo-Mavili ekibin sevilen ismi Edin Visca, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Futbol 24 saat yaşadığını ifade eden Visca, Galatasaray maçını da hiç unutamadığını aktardı.

Visca'nın söylemleri şu şekilde:

"Ben futbolu 24 saat yaşıyorum... Futbolu da seviyorum. Her sezon performansımı artırmak istiyorum. Hem takım için hem de bireysel olarak üzerine koymak istiyorum. İlk maçta onu hissettim, ben daha fazla motive oldum, daha iyi hissettim. Çalışmak ve kendine güvenmek... Her zaman bir şey yapmak istedim, takımda iz bırakmak istiyorum. Burada parça olmak çok farklı bir şey. Antrenmanlarda da çok çabalıyorum. Düşünüyorum, ne kadar kendine veriyorsun o kadar geri veriyor, futbolda da böyle."

Visca Galatasaray

"Galatasaray maçında kar da oldu, devre arasına 1-0 geride girdik. Abdullah Avcı büyük konuşma yaptı. Biz de içeride hiç panik yapmadık, hissettik. Kadro olarak gücümüz vardı. Ben de golümü attım, kariyerimdeki en önemli gol olacak. Galatasaraylı futbolcu beni görmedi, dönecekti. Kaleci de diğer tarafta oldu, sonra gol oldu. Hayatta böyle bir şeyi belki de birkaç futbolcu yaşadı. Başka bir duygu gerçekten."