61trabzonhaber-spor

Trabzonspor'un başarılı forveti Cornelius, deplasmanda 2-1 mağlup ettikleri ve kendisinin iki gol attığı Fransa maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Danimarkalı golcü, sorulan bir soruya verdiği cevapta; "Onlar zaten kibirliler" dedi.

Bordo Mavili takım Trabzonspor'da geride kalan sezon başarılı bir performans  gösteren Danimarkalı golcü Cornelius, geçen akşam Fransa ile Danimarka arasında oynanan  müsabakada attığı iki golle takımının galibiyetinde başrol oynayarak, tüm spor otoritelerinin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Son yarım saat görev aldığı müsabakada takımını 1-0 mağlubiyetten attığı gollerle 2-1 üstünlüğe taşıyan Danimarkalı forvet, maç sonrasında da sorulan bir soruya cevap vererek yine dikkatleri üzerine çekti.

Bir gazetecinin "Attığın gollerden sonra maç bitiminde Fransız oyunculardan tebrik aldın mı" şeklindeki sorusunu cevaplandıran Danimarkalı  golcü; "Maç bittikten sonra öyle bir şey olmadı. Önemli de değil. Zaten Fransızların çok kibirli olduklarını biliyoruz" dedi. Cornelius'un bu cevabı özellikle ülkesinde ve Türkiye'de takdirle karşılandı.