Yıllardır süregelen iktidar partisi yönetimindeki Trabzon'da vatandaşların sorunlarını, umutlarını ve dileklerini dinlemek için bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyaretleri kapsamında, CHP heyeti Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesini de ziyaret etti. Her iki kurumla yapılan görüşmelerde şehrin mevcut durumu, geleceği ve çözüm yolları hakkında bilgilendirme yapıldı, profesyonellerin ve medya temsilcilerinin görüşleri dinlendi. Bu ziyaretler, Trabzon'un sadece yerel halkın değil, aynı zamanda profesyonel toplulukların da desteği ve katkısıyla nasıl gelişebileceğinin altını çizdi.

757ea050-0174-4c9a-9402-02417e7f1405

CHP Trabzon Milletvekili Suiçmez, Çağrı Merkezi'nin Kapatılmasına Tepki Gösterdi: 350 Kişi İşsiz Kalabilir! CHP Trabzon Milletvekili Suiçmez, Çağrı Merkezi'nin Kapatılmasına Tepki Gösterdi: 350 Kişi İşsiz Kalabilir!

Gökan Zeybek ve beraberindeki heyet, "Trabzon'umuz, 20 yılı aşkın süredir aynı yönetim anlayışının elinde. Mecliste şehrimizi temsil eden birçok bakanımız var ancak şehrimizin gerçek anlamda ihtiyaçlarını gözeten bir 'bakanı' yok. Trabzon'un zengin kültürel ve doğal kaynakları, bu şehri sadece yaşanılabilir kılmakla kalmayıp, aynı zamanda bölge için bir cazibe merkezi haline getirebilir. Ancak bunun için acilen köklü bir değişime ihtiyacımız var" dedi.

e1b811b7-dc7c-4bb5-9cf5-7d747858b390

Sibel Suiçmez, vatandaşların dile getirdiği istekler doğrultusunda, "Trabzon'un her köşesinin eşsiz güzellikleri ve derin tarihine sahip çıkılması gerektiğini, bunun yanı sıra sosyal ve ekonomik kalkınmanın da hızlanması gerektiğini, Trabzon'un daha yaşanabilir, daha adil ve daha müreffeh bir şehir olması için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

CHP Heyeti ziyaretlerine Mimarlar Odası ve Maraş Caddesinde esnaf ziyaretleri ile devam etti.