Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Beşiktaş, yanlış transfer politikası ve kötü ekonomik hamleler nedeniyle sezonun ikinci yarısından itibaren büyük bir düşüşe geçti.

Siyah-Beyazlı takım, Trabzonspor ile oynadığı karşılaşmanın ardından toparlanamadı. Sıralama tablosunda 58 puan ile 6'ıncı sırada yer alan Beşiktaş'ın Avrupa ümitleri de bitti.

Kartal'da yıldız isimler dahil 10 futbolcuyla yolların ayrılacağı belirtildi. Öte yandan serbest kalacak isimler nedeniyle transfer piyasasında hareketlilik yaşanacağı aktarıldı.

Spor Arena'nın haberine göre; 31 Mayıs'tan itibaren sözleşmesi sona eren oyunculardan Douglas, Lens, Ljajic, N’Sakala, Gökhan Töre, Mehmet Topal, Welinton, Oğuzhan, Vida, Batshuayi'ye veda edilecek ve yollar resmen ayrılacak.

Beşiktaş, Trabzonspor1

Trabzonspor devreye girecek!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın da Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözle bakılan bir ismi listesine yazdığı ileri sürüldü. Gelecek sezonun hazırlıklarına şimdiden başlayan Bordo-Mavili ekip, iç transferde kritik isimleri uygun sözleşmelerle kadroya katmayı planlıyor. 

Teknik Direktör Abdullah Avcı, Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Asbaşkan Ertuğrul Doğan öncülüğünde transfer zirvelerini sürdüren Trabzonspor'dan yakın zamanda ilk transferine imza attırması bekleniyor.