Süper Lig'i şampiyon bitiren Trabzonspor, dış transferden önce takımda sözleşmesi sona eren oyuncularla görüşmeye başladı. Teknik Direktör Abdullah Avcı, kiralık mukavelesini tamamlayan Denswil'in kadroda kalması için harekete geçti. Bordo-Mavili forma ile bu sezon çıktığı 29 karşılaşmada 2 gol kaydeden ve 2 bin 30 dakika sahada kalan Hollandalı savunmacının performansı takdir topladı. İtalya ekibi Bologna'dan da ayrılan Denswil için Beşiktaş'ın hamlede bulunduğu aktarıldı.

Beşiktaş, Denswil'i ayartmaya çalışıyor!

Yeni bir kadro iskeleti kurmak için girişimlere başlayan Beşiktaş'ın, Trabzonspor'da kiralık sözleşmesi sona eren Denswil için nabız yokladığı belirtildi. İddiaya göre; 29 yaşındaki futbolcuyu ayartmaya çalışan Siyah-Beyazlılar, imza parası ve yüksek maaş talebini karşılamayı göze aldı. 

Denswil, Trabzonspor, Beşiktaş1

Sabah'ta yer alan habere göre; Beşiktaş, geçen sezon Trabzonspor'un Bologna'dan kiraladığı Stefano Denswil'i de listesine dahil etti.

Siyah-Beyazlıların, Trabzon'un kadrosunda tutmak istediği oyuncuya henüz resmi bir teklif yapmadığı ancak nabız yokladığı öğrenildi.