Futbolarena Youtube kanalına konuk olan Trabzonspor’un eski futbolcu Berat Ayberk Özdemir önemli açıklamalar yaparken bazı itiraflarda da bulundu!
 

Trabzonspor'un şampiyonluk kadrosundan kimsenin ayrılmaması gerektiğini söyleyen Berat "Tony Nwakaeme ile mesajlaşıyoruz. Maçtan önce bir şey istiyor musun buradan diye. Hakikaten sihirbaz, tüm hafta sol açıklarına dikkat edin dedim bizim takıma. Bizimkilerde onu öyle bir kapattılar ki kaleye gelemediler.  Geçen seneki aileden kimse gitmemeliydi. Sadece Tony değil, hepsi için geçerli. "

Trabzonspor'a gelmeden önce Avrupa’dan da teklifler aldığını söyleyen Berat Özdemir "Trabzonspor’a gittiğimde Nantes’in teklifi vardı ancak olmamıştı. Trabzonspor’a hiç beklemediğimden hızlı oynamaya başladım. Gençlerbirliği, Konyaspor maçlarına girdim ve formayı vermedim."

Beşiktaş maçında gelen son dakika golüyle şampiyon olduklarını hissettiğini söyleyen Berat: "Şampiyon olduğumuzu Beşiktaş maçında hissettim ve herhalde olduk demiştim.  Geçen sene güzel aile ortamı vardı ve bende destek verdim. 6 numarayı daha çok seviyorum."

Ekuban mı Djaniny mi sorusunu yanıtlayan Berat "Ekuban bence Djaniny’e göre daha iyi forvet. Hem güçlü hem seri, savunmaya da katkı verebiliyor. "Bunu yapamaz" dediğin şeyleri Djaniny yapıyor mesela. Ama Ekuban’ın yapacakları da belli yapamayacakları da. Zirve maçım 2-2 sona eren Galatasaray maçı olabilir."

Nwakaeme'nin yeteneklerine hayran olduğunu söyleyen Berat "Birlikte oynadığım en yetenekli iki isim var Tony Nwakaeme ve Stéphane Sessègnon diyebilirim." İfadelerini kullandı.