Başakşehir, Süper Lig'in 38'inci haftasında 22 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da Fatih Terim Stadyumu'nda Trabzonspor'u ağırlayacak. İstanbul temsilcisinin Avrupa hedefi için önem arz eden mücadelenin biletleri satışa çıktı. Başakşehir Kulübü; biletleri 500 liradan, Trabzonspor maçı ve bir hazırlık maçını barındıran kombineleri ise 250 liradan satışa sundu. Kombine alan taraftarlara forma hediye edileceği belirtildi. Başakşehir Kulübü ayrıca bilet satış sayfasında yaptığı açıklamaya; "Bilet satışlarımızdan sadece Medipol Başakşehir FK Passolig sahipleri yararlanabilecektir" notunu da düştü.

Konuyla ilgili Başakşehir'den paylaşılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi:

"Takımımızın Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 38. haftasında evimizde Trabzonspor'u ağırlayacağı maç için kombine ve biletler satışa sunulmuştur.

KOMBİNE | 250 TL

Batı ve Kuzey Kale Arkası tribünleri için geçerli olan kombineden bu sezon en az 2 kez maçımıza gelmiş taraftarlarımız, öncelikli yararlanabilecektir. Trabzonspor karşılaşmasının yanı sıra, gelecek sezon başında evimizde oynayacağımız bir hazırlık maçını da seyredebilecek kombine sahiplerine bir adet maç forması da hediye edilecektir. Taraftarlarımız, kombinelerini aldıktan sonra Başakşehir Store'den formalarını alabileceklerdir.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu​​​​​​​

BİLET | 500 TL Güney Kale Arkası tribünü için geçerlidir.

Bilet satışlarımızdan sadece Medipol Başakşehir FK Passolig sahipleri yararlanabilecektir."