Aydın projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada, “Projelerimiz tüm kesimler tarafından beğeni topluyor. Çocuklar, engelliler, yaşlılar, gençler ve kadınlar başta olmak üzere toplumun bütün kesimlerine yönelik sosyal belediyecilik hizmetlerini genişleteceğiz.” açıklamasında bulundu. 

YENİ DESTİNASYONLAR

Aydın, “Akyazı Mahallemizde mülkiyeti belediyemizde olan alanda Akyazı Gençlik ve Adrenalin Parkı yaparak gençlerin eğlenebileceği alanlar tasarlayıp, son yıllarda turizm potansiyeli artan kentimize yeni destinasyon alanları kazandıracağız. Şehrimizde gençlerimizi çok önemsiyoruz. Bunun için, Çukurçayır Mahallemizde, Pelitli Mahallemizde ve Yalıncak Mahallemizde de gençlerimizin her türlü spor faaliyetini güvenle yapabileceği spor parkları yapacağız.” dedi.

2be6128b-3015-48e9-816c-cb2614f09d08

Trabzon'da tünelde içinde kaza! Ölü ve yaralılar var Trabzon'da tünelde içinde kaza! Ölü ve yaralılar var

KONSER ALANLARI

EĞLENCE MEKANLARI

Aydın açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Gençlerimizi başarıya teşvik amacıyla başarı odaklı kentin olanaklarından, etkinliklerinden ve ulaşımından indirimli yararlanabilecekleri Genç Kart’ı yürürlüğe koyacağız. Ayrıca Gülcemal dolgu alanı içerisinde ‘Parla 100. Yıl Gençlik Merkezi’ ile gençlerimizin her türlü ihtiyacını karşılayacak içerisinde konser alanları, geniş peyzaj alanları, kafeler, su sporları, eğlence mekanları, seyir terasları, ışıklı su gösterileri ve sergi alanları gibi çeşitli aktivite alanlarını gençlerimizin hizmetine kazandırmaya çalışacağız.”

0f77dbb7-acfc-41b2-a8a3-0e4455e2ac92