Avrasya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri Şalpazarı Ali İbrahimağaoğlu Anaokulunda oyun şenliği düzenledi. 

Avrasya Üniversitesi-Şalpazarı2

Avrasya Üniversitesi Çocuk Gelişimi Programı Öğr. Gör. Aytaç Dilek etkinlik hakkında bilgi aktardı. Dilek “Projenin amacı öğrencilerimizin derslerde öğrendiklerini uygulama alanında hayata geçirerek çocukların yüksek yararını gözeten etkinlikler gerçekleştirmektir. Oyun şenliğimiz de çocuklarla birlikte etkinlikler gerçekleştirerek onların mutluluğu, heyecanı ve gülümsemesi bizleri de mutlu etmiştir. Çocuk Gelişimi Programı olarak üniversite yaşamı boyunca öğrencilerimizin elde ettikleri teorik bilgileri uygulama fırsatı sağlayan projelerle onları desteklemek programımızın önceliğidir. Toplumsal projelerde çocukların yüksek yararını düşünmek ve çocuk merkezli etkinliklerle onların gülümsemelerine ortak olmak en önemli noktamızdır.  Ayrıca Şalpazarı Ali İbrahimağaoğlu Anaokuluna programımızda öğrencilerimizin getirdikleri eğitici malzemeleri de götürerek çocuklarımıza hediye ettik. Her şey çocuklarımız için ve toplumsal projelerle üniversite toplum dayanışmasını arttırmak en önemli önceliğimizdir."

Avrasya Üniversitesi-Şalpazarı1

Etkinliğe katılan Avrasya Üniversitesi öğrencileri Şalpazarı İlçesinin eşsiz doğasına hayran kaldıklarını ifade ederek bu güzel ilçede miniklerle birlikte şenlikte buluşmak bizim için unutulmaz bir tecrübe ve anı olacaktır. Organizasyonu düzenleyen üniversitemize teşekkür ediyoruz dediler. Öğrenciler Öğr. Gör. Meliha Şen ile birlikte anı ölümsüzleştirmeyi de unutmadılar.