Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'un yönetim danışmanlarından olan efsane futbolcu Ali Kemal Denizci, Radyospor'a konuştu. Denizci, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un son yaptığı açıklamalara dair değerlendirmelerde bulundu.

Efsane isim ayrıca Bordo-Mavili ekibin yıldız isimleri Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır için de yorumlarını paylaştı.

Denizci; "Ben, Fenerbahçe'de oynamış eski bir futbolcu olarak her zaman kulüpleri dostluk etrafında birleştirmeyi düşündüm. Ama Ali Koç'un yaptığı son açıklamalar son derece ayrıştırıcı nitelikteydi. Bizim dönemimizde İstanbul'dan gelen Galatasaraylı, Fenerbahçeli, Beşiktaşlı arkadaşlarımızı ağırlar, yemeğe çıkarırdık. Şimdi geldiğimiz noktaya bakın, tamamen ayrıştırma, taraftarları karşı karşıya getirmek amacıyla yapılıyor. Ali Koç'tan Allah razı olsun. Her beyanatıyla Trabzonspor'un büyüklüğünü anlatıyor. Taraftarımızı bütünleştiriyor. Trabzonspor yönetimi kendisine cevap vermeyi gerekli görmüyor. Taraftarları karşı karşıya getirecek söylemlerden herkes vazgeçmeli" dedi.  

Uğurcan ve Abdülkadir değerlendirmesi!

Denizci Trabzonspor'un şampiyonluğunda performansıyla büyük pay sahi olan ve sezon sonunda Avrupa'ya transfer olması beklenen Uğurcan Çakır ile ilgili olarak ise, "Uğurcan bana göre dünya markası bir kaleci. Trabzonspor yönetimi, onun için sıradan teklifleri kabul etmeyecektir. Uğurcan Çakır'ın piyasa değeri 50 milyon dolardan aşağı değil. İngiliz kulüplerinden bahsadiliyor, bilmiyorum; ama sıradan bir teklif kabul edilemez. Uğurcan Avrupa'da bir takımda olsa inanın 50 milyon dolar teklif gelir" şeklinde konuştu. 

Ali Kemal Denizci Karadeniz ekibinin transferde adı Avrupa kulüpleriyle anılan bir başka yerli futbolcusu olan Abdülkadir Ömür ilgili yaptığı değerlendirmede, "Abdülkadir Ömür farklı bir yetenek. Çok büyük bir değer. Sakatlıklardan dolayı istenilen düzeye gelemedi; ama gerçekten çok özel bir yetenek..." dedi.