Trabzonspor, Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edebilecek kadroyu kurmak için kolları sıvadı. Bordo-Mavili ekip, takıma katılacak isimler kadar gönderilecek futbolcuların da üzerinde çalışıyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı, transfer listesinin yanı sıra; ekibinde istemediği oyunculardan oluşan bir farklı listeyi de idareye sundu. Yaz kampının ilk etabına kadar bu oyunculara son bir şans verilebileceği aktarıldı. 

Yunus Mallı'dan kurtuluyorlar!

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon devre arasında yüksek bir bütçeyle kadrosuna kattığı Yunus Mallı'dan verim alamadı. Deneyimli orta saha bu sezon Süper Lig'de sadece 7 maçta oynadı ve 49 dakika sahada kaldı. Bordo-Mavili ekip, senede 12.5 milyon liranın üzerinde kazanç sağlayan fakat antrenman dışında yeşil sahaya inemeyen 30 yaşındaki Mallı'dan kurtuluyor. Süper Lig'de birçok ekipten teklif aldığı belirtilen gurbetçi futbolcuya gidiş için kolaylık sağlanacak. 

Yunus Mallı, Trabzonspor1

Hakan Keleş çok istemişti!

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Trabzonspor'a hiçbir katkı sağlayamayan Yunus Mallı'yı takımında görmeyi çok istemişti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Keleş, "Yunus Mallı ile ilgilenmedik ama verirlerse alırım. Trabzonspor bize sezon başında çok destek verdi, tekrar o şekilde destek verirlerse tabii ki düşünürüz." demişti.