61TrabzonHaber-

Trabzonspor'un geçtiğimiz devre arasında Kayserispor'a kiraladığı Abdulkadir Parmak'ın Sarı-Kırmızılı ekipteki kiralık mukavelesi sona erdi. Bordo-Mavili ekibin yaz kampına katılması beklenen oyuncunun, Fırtına'ya dönmeye sıcak bakmadığı yönünde iddialar ortaya atıldı. Abdulkadir Parmak'a yakın kaynaklardan gelen açıklamalar ise bu savların gerçeği yansıtmadığını ortaya çıkardı. Söz konusu iddiaların, Abdulkadir Parmak pazarlıklarında koz elde edebilmek adına gündeme zerk edilmiş olabileceği ileri sürüldü. 

Trabzon'dan ve Trabzonspor'dan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğini, daha çok çalışıp hedeflere, kulübe ve camiaya layık olabilmek için elinden geleni yapacağını her fırsatta ifade eden Parmak'ın, Bordo-Mavili ekibin hazırlık dönemini iple çektiği öğrenildi. 

Abdulkadir Parmak, Trabzonspor8

Süper Lig'de ve Avrupa'da mücadele edecek Trabzonspor'da bol alternatifli bir kadro iskeletini savunan Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın da henüz belirsizliğini koruyan yabancı kontenjanı sebebiyle 27 yaşındaki milli oyuncu üzerinde tasarrufu ve ilgisi mevcut.